0

Over ons

Home Over ons

Over ons

STABLEGEAR is een bedrijf dat in 2014 werd opgericht door Jean Béliard

Jean Béliard was vele jaren jockey en trainer van renpaarden in Frankrijk.

Na een ongeluk ging hij zich toeleggen op de verkoop van paardrijspullen.

Vijfentwintig jaar geleden volgde hij een lange opleiding tot zadelpasser, alvorens hij de zadels van FORESTIER in de Benelux ging verdelen.

Vijf jaar later werd hij benaderd door de firma EAST WEST om met de hulp van de heer Alex Tsou de teugels van het merk LAMICELL over te nemen. Sinds tien jaar wijdt Jean Béliard zich aan de creatie van talrijke paarden materialen van hoge kwaliteit die over de hele wereld worden verkocht. Deze producten zijn ontwikkeld en getest met de hulp van internationale ruiters.

Na zijn lange en verrijkende opleiding, begon Jean Béliard met de verkoop van ANTARES zadels aan de oprichting van zijn bedrijf STABLEGEAR.

Zijn talrijke reizen naar het buitenland hebben hem in staat gesteld nieuwe materialen en andere culturen te ontdekken.

Zijn ruime ervaring in het ontwerpen van innoverende produkten en zijn goede kennis van de Europese markt stellen hem vandaag in staat een project van lange adem te concretiseren.

Jean Béliard heeft er altijd naar gestreefd om aan de eisen van professionele en amateur-ruiters te voldoen en heeft uiteindelijk besloten om zijn eigen merk te creëren en zijn eigen producten te ontwikkelen.

Jean Béliard, 2020