0

Lederen jachtmartingaal voor monozadel

Home E-shop Antares Accessoires Hulpteugels Lederen jachtmartingaal voor monozadel

Lederen jachtmartingaal voor monozadel

Ref.: ENR21
€ 290
Geen voorraad meer Bestellen

Productvoordelen

Afneembare en elastische "lange brug" jachtkraag. De "lange" brug maakt een optimale ondersteuning en uitbalancering van het zadel mogelijk, terwijl de spanning wordt verdeeld en de schouders worden ontlast.
Het zadel is aan beide zijden aan de "dobbelsteen" van het onderkwart van het zadel bevestigd door middel van een karabijnhaak die is bevestigd aan een verstelbaar deel van elastiek en leder.
Gevoerde en gewatteerde schoudergedeelten, verstelbaar en gevormd voor optimaal comfort en pasvorm.
Verstelbaar borstgedeelte met 2 "dobbelstenen" voor bevestiging aan de teugels of martingaalvork. Bevestigd aan de singel met een roestvrij stalen karabijnhaak.

Het leer:

Onze looierij, Arnal Tannery in Rodez, heeft speciaal voor Antares de beste huiden geselecteerd. De dikte, dichtheid en duurzaamheid van de huiden worden zorgvuldig gecontroleerd. Het gebruikte leder is Frans leder en de nerf van dit leder wordt op geen enkele wijze gewijzigd tijdens het looi- en afwerkingsproces, afgezien van de pigmentatie. Speciaal voor het hoofdstel is een specifieke plantaardige looiing op basis van kastanje ontwikkeld. Het doel ervan is een uitstekende stabiliteit en levensduur van het leder te verzekeren en de weerstand ervan te verbeteren en de rek ervan in de tijd te beperken.

Kleuren en afwerkingen:
Mout - beige stiksels / Zwart - zwarte stiksels

Roestvrij stalen Antares gespen

Geolied voor verzending

Geleverd in een zak

Maten:
1 (cob) - 2 (vol)

Martingale vork apart verkrijgbaar.